Árpád
-2 °C
9 °C

Új Game Boyt dob piacra a Nintendo

2005.03.01. 17:14
Bár a Nintendo következő generációs játékkonzoljára 2006-ig várni kell, a vállalat idén is jelentkezik új hardverrel. A CNN szakértői szerint 2005 végén a Nintendo kiadja a Game Boy legújabb verzióját.

Amennyiben a hír igaz, ez lenne a cég harmadik kézijátékgép-fejlesztése. Az új Game Boynak komoly versenytárssal kell majd szembenéznie, a Sony PSP mobil játékkonzol ugyanis márciusban kerül a boltokba az Egyesült Államokban.

Karácsonykor?

"Reméljük, hogy a Game Boy Advance SP készülék következő verzióját idén karácsonyra kiadják, a korábbi 2006-os ígéretekhez képest korábban" - nyilatkozta P.J. McNealy, az amerikai technológiai kutatóintézet munkatársa.

Az új játékgép McNealy becslése szerint 99 dollárba (körülbelül 18 ezer forintnak megfelelő összegbe) kerül majd.

A Nintendo nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést. "Mindig hallunk spekulációkat a következő Game Boy verzióról, de ebben a pillanatban még nincs bejelentenivalónk" - mondta Beth Llewelyn, az amerikai Nintendo egyik vezetője.

A játékos szíve

Az új kézi konzol hivatalos bejelentése a CNN szerint március tizedikére várható, ugyanis Satoru Iwata, a Nintendo elnöke ekkor tart San Franciscóban, egy játékfejlesztéssel kapcsolatos konferencián előadást 'A játékos szíve' címmel.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!