Piroska
-10 °C
1 °C

Új Norton Ghost, Personal Firewall és Antivirus verziók

Index
2002.09.30. 12:55
Megjelentek a Symantec számítógépbiztonsági szoftvereinek új, 2003-as verziói, a Norton Ghost, a Norton Personal Firewall és a Norton AntiVirus. A cég hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón mutatta be az új szoftvereket. A Norton AntiVirus vírusvédő program a korábbi változathoz hasonlóan az internetről frissíti adatbázisát. Az új verzió képes szűrni a Yahoo! Instant Messengerrel, az AOL Instant Messengerrel, az MSN Messengerrel és a Windows Messengerrel érkező vírusokat is. A Norton AntiVirus 2003 Professional Edition licence két számítógépre érvényes. A NAV 2003 magyar nyelvű változata novemberben jelenik meg.

A Norton Ghost "lefényképezi"a menteni kívánt meghajtót, a szoftver által készített lemezképekből egyes fájlokat vagy könyvtárakat éppúgy helyre lehet állítani, mint egy egész meghajtó tartalmát. A Norton Ghost 2003-mal a kisvállalkozások felhasználói hálózati meghajtóra is készíthetnek mentést és a helyreállítás is történhet onnan.

A Norton Personal Firewall a bejövő és a kimenő internetforgalmat felügyeli, védi a számítógépet az internetes támadások ellen, és megakadályozza, hogy bizalmas információ jusson ki a gépről. A szoftver egy éven át az internetről frissíti adatbázisát.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.