Emánuel
3 °C
12 °C

Emelt tárhely, reklámmentesség a Prímpostában

Index
2002.10.01. 15:50
A Prímposta levelezőrendszer - megőrizve eddigi ingyenességét - az üzleti levelezők kedvéért néhány prémiumszolgáltatást vezet be, amelyek költségét az igénybe vevők egy emelt díjas SMS-sel róhatják le.

Az október elsején elinduló egyik prémiumszolgáltatás a rendelkezésre álló tárhely megnövelése. Ingyenesen mindenkinek 7 megabyte áll rendelkezésre a szerveren, ezt lehet egyetlen 320 forintos (+áfa) SMS-sel mintegy 10 Mbyte-tal megnövelni az elküldés napjától számított hat hónapos időszakra. Több SMS-sel akár 100 Mbyte-ra emelhető a tárhely mérete, az esetleges tizenegyedik. SMS-t a rendszer elraktározza a hat hónap utáni időszakra. Az oldalon megjelenő reklámot egy 320 forintos SMS-sel 3 hónapra lehet kikapcsolni.

A Prímt alkalmazásszolgáltatás (ASP) formában másoknak is biztosítja a levelezőszervert, így elképzelhető, hogy ezek a prémiumszolgáltatások rövidesen megjelennek az Estmail, a Habmail, a Magyar Nemzet vagy akár az Index levelezőrendszerében, amelyek valamennyien a Prímposta motorjára épülnek.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.