Mária
-6 °C
-2 °C

Közcélú minisztériumi hardverpályázatok

MTI
2003.01.13. 15:58
Számítógép- és számítástechnikai eszközgyártó cégek számára hirdet pályázatot az oktatási, a foglalkoztatási és az informatikai tárca, a minisztériumok korszerű eszközökre várják az árajánlatokat március 6-ig.

Az oktatási tárca távirati irodához eljutatott közleménye szerint a Sulinet Expressz - egész életen át tartó tanulás - tudás alapú társadalom I. pályázatának célja, hogy ez évtől az új adókedvezményeket igénybe venni tudó személyek minél jobb feltételekkel vásárolhassanak, bérelhessenek, lízingelhessenek számítógépet, illetve számítástechnikai eszközöket.

A pályázatokat március 6-ig várják, az ajánlatok elbírálását az oktatási, a foglalkoztatási, az informatikai és a pénzügyi tárca által felkért bizottság végzi.

A minisztérium közleménye emlékeztet, hogy az adótörvények 2002 novemberében elfogadott módosításával lehetővé vált: pedagógusok, oktatók, hallgatók, felnőttképzésben részt vevő magánszemélyek, és azok a magánszemélyek, akiknek gyermeke nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy a felsőoktatási törvényben felsorolt felsőoktatási intézményben iskolai rendszerű első alapképzésben vesz részt, az összevont adóalapjának adóját számítógépre, számítástechnikai eszköz vételére, bérletére, lízingelésre fordított összeggel csökkentheti.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!