Piroska
-12 °C
-2 °C

A Westelnél 254 hálózatba vezet roaming

Index
2003.05.29. 15:15
Tavaly közel 13 millió alkalommal látogattak magyarok külföldre és a Magyarországra érkező külföldiek száma megközelítette a 32 milliót. Az év első hónapjában a kiutazások száma 27,8 százalékkal, a beutazások száma 5,6 százalékkal volt több, mint a tavalyi év azonos időszakában.

A Westel így arra számít, hogy az idén eddigit meghalad a nemzetközi forgalma. A mobilcég számlás ügyfelei 113 ország 254 partnerhálózatán küldhetnek és fogadhatnak hívásokat, illetve SMS-ket. A Domino roaming 53 ország 106 hálózatán biztosít teljes körű telefonálási lehetőséget, míg a többi külföldi mobilhálózaton az előre fizetett kártyával hívásfogadásra és SMS küldésre van lehetőség.

A Westel ügyfelei egyébként a partnerhálózatokból tavaly 27 milliónál több SMS üzenetet küldtek, és a teljes SMS forgalom meghaladta a 75 milliót. A GPRS-t és az MMS roamingot GPRS alapon immár 14 országban vehetik igénybe a felhasználók.

A Westelesek legtöbb alkalommal Ausztriában, Horvátországban, Németországban, Olaszországban és Romániában telefonálnak. Ezalatt a Westel hálózatát tanzániai, bermudai, zimbabwei és elefántcsontparti mobil előfizetők is igénybe veszik.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!