Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Internetes szolgáltatások az MKB banknál

2003.10.01. 15:24
A szeptember elején bevezetett Netbankár segítségével a Magyar Külkereskedelmi Bank lakossági ügyfelei az interneten is intézhetik banki ügyeiket. A Netbankárral a leggyakrabban használt banki műveletek (számla- és bankkártya információk, eseti és állandó forint átutalások, betétlekötések) mellett hamarosan elérhető lesz az eBroker szolgáltatás, melynek keretében értékpapír információk kérdezhetők le és értékpapír műveletek végezhetők.

A bank különböző szolgáltatási csomagokat dolgozott ki, az Info csomaggal például valamennyi lekérdezési funkció elérhető, de tranzakciók nem végezhetők, az Aktív csomaggal pedig valamennyi lekérdezési funkció, és az alábbi megbízások teljesíthetők: eseti és állandó forint átutalási megbízások benyújtása, deviza átutalás és átvezetés, forint és deviza lekötés valamint a NetBróker szolgáltatás (értékpapír műveletek és információk).

Az internetes kapcsolat biztonságát jelenleg az ügyfél által megadott jelszó, az Aktív műveletekhez szükséges külön aláírási jelszó, illetve az MKB többszörös tűzfalrendszere biztosítja.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!