Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Bluetooth szemináriumot rendez az ITD Hungary

Index
2003.10.03. 10:49
Az ITD Hungary október 7-én (Szombathely, Polgármesteri Hivatal) és 8-án (Budapest, Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, GKM) rendezi meg az első ingyenes Bluetooth szeminárium sorozatát melynek során a Bluetooth technológiát, illetve annak a modern termékekben történő alkalmazását mutatják be.

Az esemény megrendezését hazánk egységes európai piachoz történő csatlakozásának EU általi pénzügyi támogatása tette lehetővé. Az előadások a Bluetooth termékek tanúsításának és forgalomba hozatalának folyamatáról, jogi követelményeiről, valamint a nemzetközi Bluetooth megfelelőségi csoport (SIG) szerinti Bluetooth követelményekről szólnak.

A szemináriumon előadást tart az elektronikus termékfejlesztésben, a termékvizsgálatban és -tanúsí-tásban nagy tapasztalattal rendelkező Lars-Olov Johansson, ismert svédországi Bluetooth szakértő, egy Bluetooth Minősítő Testület (Bluetooth Qualification Body - BQB) képviselője.

A rendezvényre a szervezők kis- és középvállalkozások mérnökeit, termékfejlesztőket, villamos-, orvostechnikai és gépészmérnököket, minőségbiztosítási mérnököket, vizsgálóintézetek mérnökeit, tanúsító szervezetek és hatóságok szakértőit várják.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.

Hajóutak

Csodás hajóutak, Olaszország, a Karibi álom, és a Norvég fjordok világa várja!