Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Bluetooth szemináriumot rendez az ITD Hungary

Index
2003.10.03. 10:49
Az ITD Hungary október 7-én (Szombathely, Polgármesteri Hivatal) és 8-án (Budapest, Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, GKM) rendezi meg az első ingyenes Bluetooth szeminárium sorozatát melynek során a Bluetooth technológiát, illetve annak a modern termékekben történő alkalmazását mutatják be.

Az esemény megrendezését hazánk egységes európai piachoz történő csatlakozásának EU általi pénzügyi támogatása tette lehetővé. Az előadások a Bluetooth termékek tanúsításának és forgalomba hozatalának folyamatáról, jogi követelményeiről, valamint a nemzetközi Bluetooth megfelelőségi csoport (SIG) szerinti Bluetooth követelményekről szólnak.

A szemináriumon előadást tart az elektronikus termékfejlesztésben, a termékvizsgálatban és -tanúsí-tásban nagy tapasztalattal rendelkező Lars-Olov Johansson, ismert svédországi Bluetooth szakértő, egy Bluetooth Minősítő Testület (Bluetooth Qualification Body - BQB) képviselője.

A rendezvényre a szervezők kis- és középvállalkozások mérnökeit, termékfejlesztőket, villamos-, orvostechnikai és gépészmérnököket, minőségbiztosítási mérnököket, vizsgálóintézetek mérnökeit, tanúsító szervezetek és hatóságok szakértőit várják.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.