Blanka, Bianka
9 °C
18 °C

Ingyenes Novell és VirusBuster megoldások

Index
2003.10.10. 12:06
Kapcsolódó cikkek (1)
A Novell Magyarország és a VirusBuster Kft. akciójában a kisvállalkozások gyakorlatilag ingyen juthatnak hozzá a Novell Hálózati Alapcsomaghoz, illetve a VirusBuster vírusvédelmi megoldásokhoz.

A Novell és a VirusBuster arra számít, hogy az elkövetkező hónapokban mintegy ötszáz kisvállalat él ajánlatukkal, amellyel teljes értékű informatikai hálózatot építhetnek ki. Az alapcsomaghoz való hozzájutás rendkívül egyszerű, hiszen a kisvállalatnak csupán fel kell keresnie a hozzá legközelebbi hivatalos Novell viszonteladót, ahol mindössze az adathordozó költségét, mintegy kétezer forintot, valamint igény szerint a telepítéssel járó költséget kell kifizetnie.

A Novell Hálózati Alapcsomag összes komponense teljes értékű termék. Az egyedüli korlát, hogy az Alapcsomag három felhasználó kezelését támogatja, további felhasználói licencek a Novell viszonteladóitól vásárolhatók. A CD-n található licencek az ingyenes regisztráció és aktiválás után egy időkorlát nélküli, három felhasználós hálózat kialakítását teszik lehetővé.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!