Auguszta
4 °C
22 °C

A Microsoft bemutatta az Office Rendszert

2003.11.04. 15:23
Mától Magyarországon is kapható a Microsoft legújabb irodai programcsomagja, amely a tucatnyi alkalmazás mellett számos szerverprogramot, szolgáltatást és egyéb kiegészítést tartalmaz. Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója a budapesti termékbemutatón elsősorban azokra a kiszolgálókra és háttéralkalmazásokra hívta föl a figyelmet, amelyek a munkatársak kommunikációját és a csapatmunkát támogatják. A vállalat által megrendelt külső vizsgálat szerint az új rendszer növeli a munkavégzési képességet és gyorsan megtérül az ára.

A Microsoft Office Rendszer tizenegy terméket, négy kiszolgálót, két szolgáltatást foglal magában. A Microsoft Office Rendszer az ismert alapcsomagokon túl a Visio, a FrontPage, a Publisher és a Project alkalmazások továbbfejlesztett változatait, valamint a teljesen új OneNote, InfoPath és Outlook with Business Contact Manager programokat tartalmazza.

A négy kiszolgáló az új Office Live Communications Server 2003, az Exchange Server 2003, a Windows SharePoint Services és a Microsoft Windows Server 2003.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!