Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

A Matáv is részt vesz a Talentis programban

Index
2003.11.18. 13:25
A Matáv kedden együttműködési megállapodást írt alá a Talentis Program megvalósításával kapcsolatban. A program célja a Zsámbéki-medence infokommunikációs fejlesztése, melynek első ütemében a távközlési cég a térség önkormányzatai részére szélessávú internet (ADSL) összeköttetést biztosít.

A Matáv ezen kívül kidolgozza a Zsámbéki-medence térségére vonatkozó infokommunikációs fejlesztési tervét. E terv tartalmazza többek között az infrastruktúrára vonatkozó elképzeléseket, a fejlesztés módját és ideális ütemezését, valamint egy költségtervet a komplex fejlesztés megvalósítására.

A térség teljes informatikai fejlesztése jelentős anyagi források bevonását teszi majd szükségessé (a teljes beruházás várhatóan milliárdos nagyságrendű lesz) melyeket a Térségfejlesztő Kht. és a Programiroda a Zsámbéki-medence önkormányzataival (Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Csabdi, Etyek, Herceghalom, Mány, Óbarok, Páty, Perbál, Telki, Tök, Zsámbék) közösen benyújtott nemzetközi pályázatok útján teremtenek majd elő.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.