Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Ütős xboxos hangrendszer a Pioneertól

Prohardver
2006.05.11. 12:15
A E3 konferencia és kiállítás alkalmával felfedett számos konzol-kiegészítő között méltatlanul háttérbe szorult egy igen lényeges szerephez jutó tartozék, nevezetesen a konzolok által kibocsátott térhatású hang megszólaltatására hivatott hangszórórendszer. Ilyen kiegészítő mindeddig nem szerepelt a Microsoft Xbox 360 konzoljának repertoárjában, ezt látván a japán Pioneer most hiánypótlóként bejelentette első, kifejezetten a redmondi konzolhoz igazított 5.1-es aktív hangfalszettjét.

A HTS-GS1 típusnevet viselő hangfalszett a gyártó adatai szerint 600 wattnyi zenei teljesítményt képes kipréselni magából a mélyláda és az ahhoz csatlakozó szatellitek segítségével. Az erősítőhöz egy analóg, valamint három digitális jelforrás csatlakoztatható (ebből kettő optikai, egy koaxiális porton), a rendszert emellett egy rádiótunerrel is felruházták, továbbá egy külső vezérlődoboz is hozzáilleszthető. A vezérlőegység, illetve a távirányító dizájn tekintetében teljes mértékben az Xbox 360 konzolra hajaz, utóbbi érdekessége, hogy a hangrendszer mellett a játékgép bizonyos funkciói is távirányíthatóvá válnak általa.

A Pioneer HTS-GS1 júniusban kerül forgalomba 500 dolláros (kb. 101 000 forintos) áron, azaz a legjobban felszerelt Xbox 360-nál is 25 százalékkal drágábban.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!