Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

A SUN bemutatta a virtualizált adatközpontok jövőjét

Index
2006.10.19. 12:10
Az informatikai környezetek virtualizálásában már több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező Sun Microsystems Inc. a mai napon felvázolta a virtualizálás új, hárompólusú megközelítését. Ebben az olcsó, elterjedt technológiákat összehangolja saját termékeivel és megoldásaival, majd kiegészíti a rendszer- és szoftverfejlesztésben jártas fejlesztőinek szaktanácsadásával. A Sun virtualizációs stratégiájának lényege a Solaris 10 operációs rendszer.

A Blackbox projekt keretében a Sun innovációs és hálózati informatikai tapasztalataira építkezve kifejlesztett egyszerű, azonnal használatba vehető, moduláris adatközpont azoknak a vállalkozásoknak az érdeklődésére számíthat, amelyek gyorsan és hatékonyan bevezethető, helyi személyzet nélkül üzemeltethető informatikai infrastruktúrát keresnek.

A Blackbox szabványos szállítókonténerek mintájára kialakított moduljaiban komplett számítógépes környezetet biztosít számítási, hálózati és tárolóeszközökkel, illetve nagy teljesítményű táp- és hűtőrendszerrel.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.