Keresés

79 találat az Indexről, és a környékéről.

2015 november 9., 16:57

Humbug volt a szmogriadó Humbug volt a szmogriadó

Az Orbán-kormány korábbi környezetvédelmi államtitkára szerint mindig csak trükköznek.

2015 február 26., 12:20

Illés Zoltán nekiment Orbánnak Illés Zoltán nekiment Orbánnak

A fideszes zöldpolitikus szerint a kormányfő elnöki rendszert épít, és mindenről a Lázár-Rogán-Habony-Szijjártó négyessel dönt.

2014 július 26., 12:27

Amíg itt a méregtelep, nem lopják a birkáimat Amíg itt a méregtelep, nem lopják a birkáimat

Az első világháborús harci gázokhoz is használt szereket tárolnak Balmazújváros határában, a városban az átlagosnál többen lesznek betegek, nem tudni, mitől. Illés Zoltán a választás előtt jött, ígért, majd eltűnt.

2014 május 19., 14:30

Kevesebbet kell a kukában turkálnunk? Kevesebbet kell a kukában turkálnunk?

Újabb fordulat a szelektív hulladékgyűjtésben: az államtitkár a gyűjtőszigetek helyett házhoz menő gyűjtést, három pedig két kukát javasol, egy nedvest és egy szárazat.

2014 február 13., 15:11

Képviselő úr, önnek mi volt kínos? Képviselő úr, önnek mi volt kínos?

"Megemelem a kalapom a miniszterelnök úr előtt, és ez nem nyalizás." A parlament utolsó ülésnapján azt kérdeztük, mivel nem elégedettek az elmúlt négy évből. De egy szép tál cseresznyéből nem tudnak kiválasztani egy férgeset.

2012 október 26., 22:29

Lőttek a maszek időjósoknak

Elég lenne, ha az állam csak a hőmérőket olvasná le, minden mást a piac jobban elintéz, a cégek nem értik, mit akar a kormány. Az államtitkár szerint a maszekok élősködtek.

2012 június 13., 11:14

Tízmilliárdok mentek a kukába

A hulladékgazdálkodás tizenöt év alatt kiépített rendszerét egy év alatt lenullázta a kormány. Olcsó piaci szereplők helyett késve induló állami mamut, többszörösére nőtt díjak az új rendszerben, amiért már kitüntetéseket is osztottak.

2012 június 6., 07:55

Hivatali visszaélés volt a labirintusfoglalás?

Az ügyészség nyomozást rendelt el a Budavári Labirintusból kipaterolt cég feljelentése alapján. Hogy került a Várba az új bérlő, és miért rúgták ki tulajdonosát a minisztériumból?

2011 március 23., 00:43

Az utolsó fűszálat is százmilliókra bírságoljuk

A környezetvédelem és a vízügy pénzének felét elvették, a bérek fizetésével is gondok vannak. Illés Zoltán, aki büszke arra, hogy van, ahol már nem telefonálnak a dolgozók, bírságolással oldaná meg a problémákat.

2011 január 19., 16:50

Dehát Törőcsik Mari nem is törpe!

Hogyan robbantotta fel Illés "Bonaparte" Zoltán környezetvédelmi államtitkár a belvíz útjában álló betoncsövet, szinte saját kezüleg? Harctéri jelentés.