Ágnes
-1 °C
2 °C

Kulcsár már szabad éveit tervezgeti

2005.03.09. 07:56
Még márciusban is folytatódnak Kulcsár Attila kihallgatásai. A milliárdos sikkasztással gyanúsított, az utóbbi időben legatyásodott exbróker a jövőjéért aggódik két kihallgatás között.

Kulcsár Attila, a milliárdos sikkasztással gyanúsított már a börtön utáni életét tervezi. A magára terhelő vallomást tett volt bróker anyagi helyzete megrendült az utóbbi időben, mivel a rendőrség zárolta vagyonát, és nemrég kisebb lakásba volt kénytelen költözni, írja a Népszava.

A sikkasztással gyanúsított bróker legnagyobb félelme, írja a lap hiteles forrásokra hivatkozva, hogy a börtönből való szabadulása után nem tud majd új életet kezdeni, bűntetett előéletűként nem vezethet saját céget, és alkalmazni sem akarják majd.

Nem szembesítették

A Népszava információi szerint a volt brókert még ebben a hónapban is, hetente 2-3 alkalommal hallgatják ki. Kulcsár védője, Zámbó Gyula a lapnak elmondta, még nem került sor Rejtő E. Tibor, K&H-s exbankvezérrel történő szembesítésre. Az ügyvéd nem tud arról, hogy Rejtő kihallgatásai során terhelő vallomást tett volna Kulcsárra.

A Népszava keddi számában arról írt, hogy az ügyészség egyelőre nem emel vádat a K&H bank volt vezérigazgatója ellen, mert nincsen elegendő bizonyíték. A lap úgy tudja az ügyészségnek nincs birtokában több bizonyíték annál, mint amivel korábban, egy elektronikus üzenet alapján, meggyanúsították.

A lap felteszi a kérdést, mi lett azzal az állítólagos 14 pontos jegyzettel, amit Kulcsár állítólag még elfogásakor, Bécsben adott át Bácskai János dandártábornoknak, a maffiaellenes központ korábbi vezetőjének, akit később hivatali visszaéléssel gyanúsítottak meg. A jegyzet állítólag terhelő adatokat tartalmaz a K&H bank volt vezetőiről és politikusokról is.