Fiatalítani kellene a bemondónőket

2009.01.17. 17:40

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

Tévedésből egy lakás telefonszámát adták meg a vetélkedőben, ami éjjel-nappal csörög, elhallgatta a tévétornában szereplők nevét a TV 2, adják meg Király Zoltán telefonszámát. Nézői, hallgatói telefonok a közszolgálati kettesnek és a Szabad Európának, 1989. január 17.

Üzenetek a TV2-nek
 

– Annak a pszichológusnőnek a nevét és címét szeretnénk megkérdezni, aki a fakírról nyilatkozott a TV-ben, szeretnénk az egyesületünkbe meghívni. Köszönöm. 

– A Torpedó játékban pénteken tévesen mondták be a telefonszámot. A mi lakásszámunkat mondták és péntek óta állandóan, éjjel-nappal hívnak bennünket. Kérem, mondják be, hogy minden játéknak más a száma. Dolgozó emberek vagyunk mi is, szeretnénk pihenni. Remélem megértenek bennünket. Köszönöm. 

– A 125-320-as számról hívom Önöket. Egy kérdésem van. Miért nem közlik a TV-tornán résztvevők nevét? Általában a TV ilyen szempontból igen bőkezű szokott lenni. Mindenkinek a nevét, még az érdekteleneket is közlik. Engem érdekelne, hogy kik tornáznak.? Köszönöm. 

– Jó estét kívánok! Nagyon tetszik a 2-es program, mindennel meg vagyok elégedve. Tegnap este hallgattam a Szilágyi János, Wisinger és Horvát beszélgetését a Rádióban és gratulálok Horvát Jánosnak, hogy ilyen műsort tudott összeállítani a 2-esbe. Szilágyi felvetette azt a javaslatát, hogy meg kéne fiatalítani a bemondónőket. Egyetértek vele, bár én is 69 éves vagyok, de a mostani bemondónő nem tetszik, pedig fiatal. Maradjunk akkor inkább a régieknél. De lehet megfiatalítani őket, csak legyen csinos és kedves, olyan mint a Kertész Zsuzsa, meg az Endrei Judit.  Nagyon jó egészséget kívánok az egész stábnak, minden jót és várom a további jó műsorokat, amit eddig is adtak. Minden jót! 

– Azt szeretném csak mondani, hogy milyen jogon... nem is mondok semmit...hogy jön ahhoz az a szemét műsorvezető, hogy azt mondja a Fenyő Mikiről, hogy ... csak annyit akartam mondani, nem tudom milyen jogon mondja azt a Geszti Péter műsorvezető, hogy ilyeneket mondjon a Fenyő Miklósról, ugyanis Fenyő Miklós ha nem akar, nem lép fel. Csak ennyit akartam mondani. Kérem ezt mondják be a televízióba is.

 

Üzenetek a SZER-nek
 

– Érdeklődni szeretnék, hogy hol és milyen címen lehet jelentkezni belépésre a Szabad Demokraták Szövetségébe?  

– Jó estét kívánok! Nagyon szépen megkérem önöket, hogy ha egy mód van rá, levélben legyenek olyan kedvesek megküldeni Király Zoltán képviselő elvtárs, illetve bocsánat, úr címét, telefonszámát, vagy egyiket vagy a másikat. Szabó Pál vagyok, címem: Budapest […]. Nagyon szépen kérem Király Zoltán úr címét, esetlegesen telefonszámát. Nagyon szépen köszönöm, viszonthallásra!