Emigráltam, de a Fodor száma azért még kéne

2009.01.22. 00:04

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

Az egyik éppen emigrálna, a másik már lelépett, de azért segítene. A gyerekeket meg csak a Superman érdekli. Üzenetek a SZER-nek és a TV2-nek 1989. január 22-én, vasárnap.

Üzenetek a SZER-nek

– Jó napot kívánok! Kántor József vagyok Ausztriából, amerikai kivándorlásra várok a családommal. Arra szeretnék választ kérni a Hallgatók fórumában, hogy igaz-e az a még nem hivatalos hír, hogy a bécsi amerikai követségen közel 10 hónapig szüneteltetik a kivándorlással kapcsolatos interjúkat? Mi lehet ennek a pontos oka? Válaszukat előre is köszönöm, a viszont hallásra!

– Jó napot kívánok, Boros László vagyok Heilbronnból. Szegedről érkeztem ide a Német Szövetségi Köztársaságba a kislányomhoz és az édesanyjához. Itt is kívánok maradni. A Fiatal Demokraták Szövetsége szegedi regionális tanácsának voltam a tagja és két dolgot szeretnék kérni. Az egyik Fodor Gábornak a telefonszáma, aki tudtommal önökkel már telefoninterjú-kapcsolatban állt, az ő telefonszámát szeretném megkérdezni. Illetve ha bármiben tudok önöknek segíteni, bármiben tudok felvilágosítást adni, vagy bármilyen aktuális politikai kérdésre kíváncsiak, akkor tisztelettel állok rendelkezésükre. A telefonszámom […]

Üzenetek a TV2-nek

– Nagyon jó a műsor, csak a mesék, amiket adnak, már lefutottak. A gyerekek keveslik a mesét és a Pumuklit se nagyon szeretik. Inkább a Superman produkciókat szeretnék látni.

– Miért hazudik a Reform és a Televízió akkor, amikor a Magyar Nemzetben olvastam, hogy a tavalyi év első embere, nem a Grósz, hanem a Pozsgay. Második a Grósz, és a harmadik a Király!

– Mi lenne, ha hirdetnének egy pályázatot, ami a tisztaságért szólna és a költségeit az állam fedezné. Az lenne a cél, hogy minél tisztábbak legyenek a felnőttek és a gyerekek!

– A műkorcsolya-közvetítéssel kapcsolatban jó lenne, ha a Gyulai azt közvetítené, ami a képernyőn látható, és nem azt, amit ő akar.

A témáról bővebben az OSA honlapján olvashat, itt és itt>>>