A minisztérium embere rossz hatással van az unokámra

2009.02.04. 00:02

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

Rondák emberek a képernyőn, Sugár Ágnes mögött késik az óra 20 percet. A nézők elmondták a véleményüket a közszolgálati kettes üzenetrögzítőjére 1989. február 4-én és 5-én is.

Nagyon rövid ideig mutatják a Képújságot. Képtelen ilyen hamar elolvasni. Ha lehet, hagyjanak erre hosszabb időt.

Miért ültetnek ilyen ronda embereket a képernyő elé? Rondák, buták, nem tudnak beszélni. Rékai hívja vissza, elmondja neki a véleményét.

Talán nem is a műsorral kapcsolatosan, mert az most a legújabban szuper szerintem és a kollégáim, barátaim szerint is. Egyetlen egy megjegyzés: olyan szépek a berendezések, a virág, a minden, a bemondók, de a háttérfalrész, az a szürke - nem illik valahogy az ülőgarnitúrához, valami egészen világos, csontszínű hátteret képzelek el, vagy bordót, hogy érvényesüljön a szép garnitúra. Ha lehet, tessenek elgondolkodni rajta.

Dömsödi Gábornak üzenem, hogy volt egy tévériporternő, akit azért utált meg a közönség, mert a riportalanyoknak feltett kérdésekre a választ is ő akarta megadni. Hagyja, hogy befejezze és ki tudja fejezni magát, emlékezzen, hogy volt egy Chrudinák-riport a Saronnal, és a végén letolta a Chrudinákot, mert helyette is ő akarta megadni a válaszokat. Ne essen bele ebbe a hibába, a nézőt is idegesítik ezek a dolgok.

Az az észrevételem, hogy a hírek közben a Sugár Ágnes mögötti óra 20 percet siet.

Azt szeretném kérni, hogy a Művelődési Minisztériumnak a jelenlévője nagyon helytelenül beszél, állandóan -ba, -be-t mond -ban, -ben helyett, és az a három éves unokámra nincs valami jó hatással, mert már egyet kijavított.