Olyat reklámozzanak legalább, ami valós

2009.02.06. 00:01

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

A reklám volt a téma húsz éve a köztévé kettesen, ami már akkor is hangosabb volt, mint a többi műsor. Aztán az adás után elkezdtek telefonálni a nézők. Üzenetek a TV2-nek 1989. január 5-én.

Szeretném a kívánságomat közölni Önökkel, például olyat, hogy régi magyar filmeket többet szeretnék látni, olyan sok szép régi magyar film van, és szívesen újra néznénk például a Szent Péter esernyőjét, meg ehhez hasonlókat, biztos a fiatalokat is érdekelné.

Azonkívül vannak olyanok, mint a Princ, a katona, ami sorozatban is vetíthető, mert nem mindig a kábítószeres dolgokra vagyunk kiváncsiak, főleg ebben a mai rohanó világban.

+++

Kikérjük magunknak az unokáink nevében ezt a mesét, amit az előbb lejátszottak, hogy lehet ilyen mesét adni? Fegyver, emberrablás, erőszak, durvaság, hát mi az unokáinkat nem ilyennek neveljük.

+++

A reklámmal kapcsolatban a megjegyzésem az, hogy ugyanazok az emberek reklámozzák a Malévet, a Domust, a Csemegét, stb., hát ezzel nem tudják felkelteni az érdeklődést, hogy mindig ugyanazokat az arcokat látja az ember, ha frissebb arcok vannak, akkor felkeltik az érdeklődést. Hát erre is a reklámozóknak ki kellene, hogy terjedjen a figyelme.

+++

Namost az lenne nekem a problémám, hogy ez a reklám, ami most megy a tévében, ez egy kalap szart nem ér. Ez a papírgyár meg a másik, aki a papírgyárba megy annak ígérnek mindent, de nem kapnak semmit ezek a gyerekek, és akkor milyen felvételek vannak ottan. Olyat reklámozzanak legalább, ami valós.

+++

Azt szeretném mondani, hogy néha nem játsszák le végig a számokat. Szeretném, ha végigjátszanák ezeket a pop-számokat.

+++

Régi problémám, gondom, panaszom, hogy a reklám sokkal hangosabb, mint általában az összes többi adás.

+++

Most éppen a reklámokról beszélgetnek, engem az érdekel, hogy mi a véleményük például a bútorreklámról, nem elég, hogy egy szekrénysor félévi fizetésembe kerül, a minősége gyenge, egy évig járok utána és ráadásul még a tévében sugárzott reklámnak az árát is megfizetem érte.

+++

Ezt a reklámot nézem, ennyi pénzt kidobnak az ablakon ilyen nehéz gazdasági helyzetben, hogy lehet ezt megengedni, 60 ezer forint egy pár percért? És vajon mennek-e többen a papírgyárba, hogy ott a feneküket rázzák, mutogatják ott azok a nők. Nem láttak még a gyerekeink épp elég pucér aktokat?

+++

Először is nagyon tetszik a TV2 műsora, de ez a Popgkorong ez borzasztó volt, ez egy rossz tréfa, hát ez elképesztő, hogy egy jó tévéműsorból hogy lehet egy ilyen borzasztó turmix-szerű, nézhetetlen műsort csinálni. Ugyanez áll a Rockstúdióra is, nagyon rossz. Sajnos főleg a fiatalok zenei műsorát csonkítják mindig. Hogyha lehet, akkor ezen változtassanak.

+++

Nagyszerű a program, de szeretném, ha lehetne több filmet, főleg régi mozifilmeket nézni, szóval nem kell, hogy feltétlenül krimik legyenek. Lehetnének zenések, például az ABBA-filmet nagyon szeretjük. Jó lenne, ha lehetne naponta félórás slágermúzeum a régebbi felvételekből.

+++

Én egy TV3-at szeretnék, mert ez a TV2 nagyon ócska. Én azt hittem, hogy jobb lesz.

Még több hallgatói telefon az OSA honlapján olvasható.