Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem fizette be a gázszámlát az MDF

2009.12.16. 06:56 Módosítva: 2009-12-16 07:14:41
Nem fizette be a gázszámlát az Magyar Demokrata Fórum a párt Szilágyi Erzsébet fasori székházából, ezért elzárta a gázt a szolgáltató, írja a Magyar Nemzet.

A gázszolgáltatás hiánya miatt annyira hideg volt az épületben kedden, hogy a munkatársakat hazaküldték, írja a Magyar Nemzet. A lapot értesítő egyik pártalkamazott azt mondta, hogy az MDF "anyagi helyzete cseppet sem fényes, hiszen fizetésüket éppen az említett gázdíj rovására kaphatták meg." Erre az állításra Varga Zsolt, a párt gazdasági igazgatója nem reagált.

A Magyar Nemzetnek Pusztai Erzsébet, az MDF pártigazgatója nyilatkozott, aki beismerte, hogy valóban késedelembe estek a gázszámlával, de csupán adminisztratív hibáról volt szó. Azt mondta, hogy a szolgáltató nem értesítette őket előzetesen arról, hogy lekapcsolja a gázt.

A lap információi szerint 300 ezer forintos gáztartozásról volt szó, amit azóta kiegyenlített a párt.