Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csak keleten nem esik semmi

A keleti megyéken kívül az egész országban havazik. Baranyában, Zalában folyamatosan zuhog. A hólepte M7-esen két baleset is történt.
Nagykanizsán
Nagykanizsán

Az M7-es autópálya mindkét oldalán szinte egyszerre történt baleset csütörtök délelőtt, Nagykanizsa határában. A sztráda Budapest felé vezető oldalán egy román kisteherautó vezetője szalagkorlátnak ütközött a 201-es kilométer közelében. A Nagykanizsa felé tartó oldalon, a 200-as kilométernél két kamion ütközött össze, emiatt ezen az oldalon teljes szélességében lezárták az autópályát.

A Dunántúlon intenzív havazásra számíthatunk egész nap, de az ország többi részén is hullhat néhány centiméter hó - mondta el Poyánszky Zoltán, az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző meteorológusa. Riasztást egyelőre a Dunántúl déli részére adtak ki havazás és ónos szitálás miatt, később ezt a többi országrészre is kiterjeszthetik. Délkeleten ónos eső is lehet, de estére fokozatosan felszakadozik a felhőzet és megszűnik a csapadék. Pénteken is dél felől érkeznek a felhők, helyenként 10 centiméter feletti hó is lehet, majd enyhülni kezd az időjárás. Hétvégére felmelegedés jön, akár plusz 10 fok is lehet, jövő héten viszont visszatér a havazás.