Ki előtt imitált orális szexet Harsányi Gábor és Nyertes Zsuzsa?

2010.10.18. 14:25 Módosítva: 2010.10.18. 15:13
A jótékonysági szervezeteknek sem könnyű. Egy olvasónk azzal vádolta meg a Szent Erzsébet Gyermekalapítványt, hogy a támogatóik tiszteletére rendezett színielőadásban - gyerekek előtt - Gergely Róbert az erekcióját ellenőrizte, a Nyertes-Harsányi-páros pedig árnypornót adott elő. Az alapítvány tagad, az olvasó kitart.

"8-10 év körüli gyermekek (zömmel kisleányok) "élőben" szemlélhették Gergely Róbert alsóneműben szaladgálását a színpadon, majd azt is, hogy alsónadrágjába kukucskálva hosszan szemrevételezi "szerszáma" "hadrafoghatósági állapotát"". Ez a levélrészlet borzasztóan hangzik, bár a képet finomítja, hogy egy délutáni színielőadásról van szó, nem matinéról, és a szervezők vitatják, hogy voltak-e egyáltalán gyerekek a teremben.

nyertes-harsanyi

Kórházi gyerekosztályoknak gyűjt pénzt műszerre a Szent Erzsébet, évek óta azzal a módszerrel, hogy az adakozást tízezer forintos színházjegyek megvásárlásával tudhatják le a jótékonyak. Most hétvégén azonban nem gyűjtöttek, hanem ingyenes előadással kedveskedtek az alapítvány támogatóinak. De nem mindenkinek jött be a poén.

A kérdéses darab címe Nejcserés támadás, Straub Dezső - aki mostanában mellékállásban egy horgászfelszerelés-gyártó PR-cikk-írója - Bencsik Imre ötletéből írta és rendezte a 2 felvonásos vígjátékot, amit délután hattól nyolcig adtak elő a támogatóknak a Gergely Róbert Utazószínház színészei. Bár azt levélírónk is megemlítette, hogy a közönség "tombolva ünnepelte" a színészeket, őt kiborította a péniszellenőrzésen kívül az is, amikor "Nyertes Zsuzsa és Harsányi Gábor árnyjátékában orális fajtalansági jelenetet imitált".

"Egy darab gyerek nem volt jelen" - reagált Ocsovai Lászlóné, a Szent Erzsébet munkatársa, aki ott ült a teremben. Az előadást eleve nem gyerekeknek, hanem cégvezetőknek és más adományozóknak szánták, az érintettek pedig a darab címén kívül rövid leírást is olvashattak róla - magyarázta Ocsovainé. Levélírónk ezzel szemben azt mondja, sem az ő általa látott meghívóban, sem a jegyen nem szerepelt más információ azon kívül, hogy "jótékonysági előadás". És azt is állítja, hogy 5-7 gyereket látott a teremben a szüleikkel.

Az biztos, hogy a Csongrád Megyei Iparszövetségnek szeptember 14-én írott alapítványi levélben nem részletezték, milyen az előadás, azon kívül, hogy "fergeteges" és "színvonalas".

Ha az ember tudja a darab címét, és rákeres, a legelső találat a Gergely Teáter weboldaláról a vígjáték ismertetője, amiből gyorsan kiderül, hogy pikáns komédiáról van szó, ahol a sztori a szex körül forog.

Ha valaki olyan olvassa ezt, aki jelen volt, kérjük jelentkezzen a szily kukac mail.index.hu címen, és írja meg, mit tapasztalt. Akinek pedig kedve van, szavazzon arról, hogy lehetett-e számítani a péniszközpontú előadásra!

Számíthattak-e a nézők péniszekre?