Árpád
-2 °C
4 °C

Pettkónak hiányozni fog a csokizás és a virslizés

2010.01.29. 09:40

Az április választások után számos politikus esik ki majd a parlamentből, az MSZP-s Vojnik Mária, az egészségügyi minisztérium államtitkára 12 képviselőség után tér vissza az orvosi pályára. Ebben az időszakban fizetés nélküli szabadságon volt a Józsa András kórház munkatársaként, tervei szerint ide is tér vissza dolgozni, írja a Blikk.

Pettkó András egykori MDF-es, jelenleg független képviselő park- és kertépítéssel foglalkozott korábban, szeretne vissza térni ehhez. Ugyanakkor még nem feltétlenül hagy fel a politikai pályával, elindul Újpesten az őszi önkormányzati választásokon, emellett érdekli az informatika és a civil szervezetek. Azt mondta, hiányozni fog neki, amikor az éjszaka elhúzódó szavazások közben csokiztak és virsliztek.

Horn Gábor 22 év után hagyja ott a politikai pályát, úgy gondolja, hogy a napi 13-15 órás munkaidő után csak 8 órában fog dolgozni. A közéletben aktív akar maradni, és például egyetem alapítását tervezi.

Katona Kálmán volt MDF-es, jelenleg független képviselő azt mondta, várhatóan visszatér a szakmájába, hírközléssel és környezetvédelemmel akar foglalkozni. Bevallotta, hogy a parlament annyira nem érdekli, valószínűleg a közvetítéseket sem fogja megnézni.

Tóth Károly szocialista képviselő mentegetőzött, hogy nem vár rá igazgatósági vagy felügyelőbizottsági tagság. Tanárként van fizetés nélküli szabadságon, de még nem tudja, visszatér-e ehhez a szakmához.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?