Hétvégén már 3-an meghaltak az utakon

2011.05.21. 09:12

Összesen 136 közúti közlekedési baleset volt az elmúlt 24 órában, ebből három halálos áldozatot is követelt, és 12 baleset járt súlyos, 37 könnyű sérüléssel.

Korlátozások lesznek

Az autóutakon, autópályákon a hétvégén várható forgalomváltozásokkal kapcsolatban a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az M0-ás régi szakaszán, az autóút déli szektorában épül a harmadik forgalmi sáv, a várhatóan 2011. december 31-ig tartó munkálatok az M0-M7 csomópontot is érintik.

Az érintett útszakaszon kiépített terelés és sebességkorlátozás van érvényben, a korlátozások és a terelések azonban szinte naponta változnak, ezért a rendőrség azt kéri az autósoktól, hogy ne rutinból vezessenek.

Az Állami Autópálya-kezelő (ÁAK) Zrt. közölte, hogy pénteken 20 órától hídfelújítási munkát végeznek az M0-s autóút M1-es felé vezető oldalán a 13-as kilométernél, ezért ott egysávos forgalomkorlátozás várható, amely vasárnap estig tart. Ebben az időszakban a hídon munkavégzés nem lesz látható, a lezárás a tönkrement dilatációs szerkezetek cseréjéhez alkalmazott javítóanyagok megszilárdulásához szükséges - áll a közleményben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport