Raffael Sándor nem szándékosan szúrta le Marian Cozmát

2011.05.28. 08:09

A véletlenek sorozatával magyarázta Raffael Sándor, a Cozma-ügy elsőrendű vádlottja, hogy leszúrta Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapat játékosát. A Magyar Nemzet szombati számában megjelent interjúban a vádlott azt mondta, orosz gengsztereknek hitte a kézilabdázókat.

Raffael Sándor szavai szerint ügyvédei tanácsára taktikázott, és ezért csak a közelmúltban ismerte el, hogy ő szúrta meg a sportolót. "Nagyon sajnálom ezt a tragédiát, gondolom, nehéz a szülőknek elhinni, hogy ami történt, nem előre kitervelt gyilkosság volt" - fogalmazott az interjúban.

Raffael Sándor a média kitalációjának tartja az emberölés kapcsán emlegetett maffiaügy, védelmi pénz vagy leszámolás lehetőségét. "A média próbált nagyobb volumenű ügyet kreálni ebből a szerencsétlen tragédiából, azért dobták be a maffiaügyet, a védelmi pénzt vagy a leszámolás verziót, hogy jobban el tudják adni a lapokat" - mondta.

A vádlott elmondta: a táncparketten, szűk helyen egy teljesen hétköznapi dulakodás alakult ki Németh Győző és Marian Cozma között. Szavai szerint úgy került a verekedésbe, hogy közéjük állt, ne legyen verekedés, ekkor kapta az ütést. "Ettől kezdve alakult ki egy kisebb fajta háború" - mondta az interjúban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport