Emőke
-4 °C
9 °C

Orbán: 2012 a remény éve legyen

2011.12.31. 22:13

Azt kívánom, hogy a 2012-es év mindannyiunk számára a remény éve legyen – fogalmazott a Facebookon közzétett újévi köszöntőjében Orbán Viktor.

A kormányfő azt mondta: másfél évvel ezelőtt példátlan összefogás jött létre Magyarországon. Mint fogalmazott: „elhatároztuk, hogy összekapaszkodunk, és közösen kijavítjuk azokat a hibákat, amelyektől szenvedtünk az elmúlt évek során”.

Sokat dolgoztunk a 2011-es évben, ez az év Magyarország megújulásának éve lett, átszerveztük, amit át kellett szerveznünk, tette hozzá.

Orbán Viktor szólt arról is: tudja, hogy sok nehézséget kell elszenvedniük a magyar családoknak, sok a bizonytalanság, és ilyen időkben különösen felértékelődik az, ami mindannyiunk biztonságához járulhat hozzá: a hazánk, az otthonunk, a családunk.

„Azt kívánom Önöknek, hogy a 2012-es év mindannyiunk számára a remény éve legyen. A Jóisten őrizze meg biztonságban a hazánkat, a családunkat és az otthonunkat. Isten éltessen mindannyiunkat, boldog új esztendőt kívánok” - zárta rövid újévi köszöntőjét a miniszterelnök.