Nyílt törései és vágott sebei vannak az egyik kulcsi sérültnek

2012.04.06. 15:23 Módosítva: 2012.04.06. 15:27

Nincsenek életveszélyes sérülései a kulcsi családi tragédia egyik, a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállított sérültjének; az 57 éves férfit még operálják - mondta el az intézmény traumatológiájának ügyeletese. Varga Miklós főorvos tájékoztatása szerint a férfinak több nyílt törése, valamint vágott sebe van.

A családi tragédia két további sérültje közül az egyiket mentőhelikopter szállította a budapesti Honvédkórházba. Ő életveszélyes állaptban van. A haramadik sérültet a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították, az ő állapotáról későbbre ígért tájékoztatást az intézmény orvos-igazgatója.

Egy 24 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy a Fejére megyei Kulcson apját, nagyszüleit és bátyját megölte, három családtagját, anyját, leánytestvérét és annak barátját megsebesítette. A férfinál kard és bozotvágó kés volt.

A rendőrség szerint szerint kizárható, hogy leszámolás vagy üzleti nézeteltérés állt a háttérben. Az elsődleges adatok arra utalnak, hogy egy családi veszekedés vezetett a mészárláshoz.

A feltételezett elkövetőt nem sokkal az eset után egy közeli mocsáros területen fogták el a terrorelhárítók. A férfi is megsérült, a rendőrök őt is kórházba kísérték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport