Anális pornó miatt fordul rendőrséghez a polgármester

2012.04.12. 14:07
A dunakeszi önkormányzatnak és a helyi sportklub elnökének nem volt tudomása arról, hogy a város sportpályáján egy nemzetközi stáb készített pornófilmet. A polgármesteri hivatal közleményben jelentette be, hogy büntetőfeljelentést tesz.

A dunakeszi önkormányzat vezetése azt állítja, nem tudott arról, hogy a városi sportklub öltözőjében orál-, leszbi- és análjelenetekkel bőven megtűzdeltfilmet forgattak 2010-ben.

„A lényegretörő - Anal Football Club” címen időközben már piacra is dobott alkotást Marc Dorcel francia rendező forgatta. A filmben többek között az idei AVN-díjas Aleska Diamond játssza a főszerepet.

A forgatásról a Magyar Narancs írt először, ezért telefonon kerestük a város polgármesterét, Dióssi Csabát, ki és mennyiért adta bérbe az önkormányzati tulajdonban lévő futballpályát. A polgármester nem nyilatkozott, de az önkormányzat közleményt adott ki az ügyben.

Eszerint sem neki, sem a dunakeszi sportklub elnökének nem volt tudomása arról, hogy az előző ciklusban felnőtt tartalmú filmet készítettek a városban. A közlemény szerint a film létezésére az egyik helyi LMP-s hívta fel a figyelmet, ezért márciusban az önkormányzat ülésén napirendre is került a téma.

A testületi ülésen az a döntés született, hogy a jövőben a városi tulajdonú sportingatlanokat a sportegyesületek kizárólag saját sportolási céljaikra használhatják.

A városvezetés azt is bejelentette a közleményben, hogy a történtek tisztázása érdekében ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesznek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport