Elemér
-4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Féltékenységből verte meg barátnőjét

2012.07.16. 13:40

Verekedés tört ki egy férfi és barátnője között Dunaújváros egyik szórakozóhelyén vasárnap. A férfi a nőt megütötte, majd a nő segítségére siető férfit is bántalmazta. A rendőrök a tettest még a helyszínen elfogták – írja a police.hu.

A 40 éves férfi feltehetőleg féltékenység miatt bántalmazta 44 éves barátnőjét, akit a hajánál fogva a földre rántott, majd a földön többször térddel fejbe rúgta. A nő segítségére sietett egy ismerőse, aki taxit hívott, hogy kórházba szállítsa. Míg a taxira várt, a férfi őt is bántalmazta: egy alkalommal arcon ütötte és combon rúgta. A bántalmazás következtében mindkét személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A nő zúzódásos sérüléseket szerzett, valamint egy foga letört.

Az időközben helyszínre érkező rendőrök a tettest előállították és súlyos testi sértés kísérlet illetve garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A kihallgatása során elmondta, hogy ittassága miatt nem emlékszik az ügy részleteire. A férfi szabadlábon védekezik.