Hatalmas dugó volt az M0-áson

2012.07.19. 16:25 Módosítva: 2012.07.19. 20:39

Hat kilométeres kocsisor alakult ki baleset miatt az M0-s autóúton csütörtök délután, de állt a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjaiban is.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: dél körül három teherautó összeütközött az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 15. kilométerszelvénynél, ezért egy órán keresztül teljes, majd részleges útzárat rendeltek el, amelyet kora délután feloldottak. A rendőrség a baleset miattt vizsgálatot indított, a szóvivő szerint feltehetőleg utoléréses baleset történt.

Éppen hogy megindult a forgalom, amikor két, egymás mellett haladó kamion tükre összeért, és a két jármű eltorlaszolta az autóutat a 8-as kilométerszelvénynél. Több kilométeres kocsisor alakult ki az M7-es és az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán is, mert az autók nem tudtak az M0-s felé letérni.

A szóvivő elmondta: a balesetekeben senki sem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett. Az említett útszakaszokon az esti órákra megszűnt a torlódás, a forgalom zavartalan.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport