Beismerte tettét a táti gyanúsított

2012.10.20. 07:28

Beismerte tettét a táti kettős gyilkossággal gyanúsított férfi – értesült a Hír tévé. A 21 éves M. Rolandot egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el péntek reggel az esztergomi buszvégállomáson. A gyanú szerint a férfi szerda délután megölte édesanyját és nagyanyját. Kihallgatásáról részleteket egyelőre nem közölt a rendőrség, de kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A tévé felidézi: péntek reggel fél nyolckor az esztergomi buszvégállomáson ismerte fel egy szolgálaton kívüli rendőr a táti kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét, M. Rolandot, aki nem volt zaklatott, teljesen természetesen viselkedett. Az őrmester szóval tartotta, megkérdezte tőle, merre járt, mit csinált. „Azt mondta, Budapesten járt, vásárolgatott, moziban volt. Elmondása szerint haza indult, de egy budapesti járatra szállt föl”. Az őrmester telefonon hívott erősítést, majd a kiérkező esztergomi járőrök fogták el a gyanúsítottat. M. Roland nem tanúsított ellenállást.

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a fiatalember a bűncselekmény elkövetését elismerte, és gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van. A fiatal férfi szerdán délután ölte meg az édesanyját és a nagyanyját táti családi házukban, arról, hogy hogyan és miért, a rendőrség szombaton nyilatkozik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport