Ki nyeri a Paul Lendvai-díjat?

2012.11.22. 10:52

Csütörtökön az egész várost egy téma tartja lázban: délután háromkor ki veheti át Paul Lendvai kezéből a Paul Lendvai-díjat?

Medgyessy Péter, Stirlitz és Kim Philby lennének a természetes esélyesek, csakhogy a díjat újságíróknak alapította Lendvai.

Ennek tudatában az ember kapásból vágná rá, hogy Mihancsik Zsófia, Gavra Gábor, esetleg a híres rádiós újságíró, Kuncze Gábor, csakhogy a kiírás szerint kizárólag a nyomtatott sajtó szerzői indulhatnak.

Szintén ki lehet zárni három igen komoly esélyest, Aczél Endrét, Bojtár B. Endre Magyar Narancs-, és Kovács Zoltán ÉS-főszerkesztőt, mivel ők hárman alkotják a zsűrit.

De akkor ki lesz az, tényleg Farkasházy Tivadar? Publikált eleget Bartus László ahhoz nyomtatottban, hogy megszorítsa? Megannyi kinzó kérdés, amikre délutánig nem kaphatunk választ. De tippelni addig is lehet! Kérem, hogy ha van ötlete, ki lesz a díjazott, a nevet küldje el az ugyelet kukac mail.index.hu címre, LENDVAI subjecttel. Az eseményről és a végeredményről természetesen tudósítunk, aki telitalálatot ér el, annak az éleslátását a cikkben fogjuk magasztalni.