Motoros karambol a Kolosy téren

2012.12.07. 18:01 Módosítva: 2012.12.07. 20:27

Egy motoros és egy autós karambolozott péntek délután fél négy körül a Kolosy térnél, Budapest harmadik kerületében. A csomópont rövid időre minden irányban megbénult, rendőrök vették át a forgalom irányítását. A forgalom estére helyreállt.

A motoros az első hírek szerint súlyos sérüléseket szenvedett, később kiderült, hogy sérülései életveszélyesek voltak. Kórházba szállították, de életét már nem sikerült megmenteni. A balesetben egy hatvan év körüli férfi is megsérült, őt mellkasi és hasi sérülésekkel vitték kórházba.

A helyszínelés elsődleges megállapításai szerint egy autós ismeretlen okokból hátulról nekiment a motorkerékpárnak, ami emiatt becsúszott egy, a zöld jelzésre várakozó autó alá.

A balesetet okozó autós ezután áthajtott a szemközti sávba, ahol egy másik autót nekilökött egy harmadiknak.

A rendőrség tájékoztatása szerint felmerült a gyanú, hogy a balesetben életét vesztő motoros nem sokkal a baleset előtt a Kolossy tértől nem messze, a II. kerületi Zsigmond téren lopott. Erről a bűncselekményről nem közöltek részleteket. Az MTV Híradójának értesülései szerint a motoron ketten ültek, a baleset előtt egy bankból kijövő férfitől vették el a táskáját.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport