Négy halott egy zalai balesetben

2013.04.18. 13:29 Módosítva: 2013.04.18. 16:07

Négy ember meghalt, amikor összeütközött egy tartálykocsi és egy személyautó a 75-ös főúton Hernyék közelében. Az ütközés során az utasok kirepültek a személyautóból. A hírek eddig három halottról szóltak, de a mentőhelikopterrel kórházba szállított sérültet sajnos nem sikerült újraéleszteni, a kórházban vesztette életét, így az áldozatok száma négyre nőtt.

A műszaki mentéshez Lentiből egy tűzoltóraj, továbbá Zalaegerszegről a műszaki mentőkocsi és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult ki.

A baleset miatt Lenti, Dózsa úti körforgalom és a baki tető közötti szakasz le van zárva.

A rendőrség munkatársa, Anti András alezredes a Zaol.hu-nak elmondta, hogy a Toyota Corolla eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szembe jövő teherautóval, aminek sofőrje megpróbálta elkerülni az ütközést, lehúzódott, és az árokba borult. A teherautó a Zalavíz Zrt. szennyvíztisztító gépjárműve volt.

A lap információi szerint egy 53-as születésű férfi vezette a Toyota Corollát, mellette apósa ült, hátul felesége és anyósa. Az idősebb asszonyt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították helikopterrel kórházba, de nem sikerült újraéleszteni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport