Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kigyulladt egy vonat büfékocsija

2013.04.21. 12:04

Tűz ütött ki a nyílt pályán Rákosszentmihály és Kőbánya felső között egy vonat büfékocsijában vasárnap délelőtt, közölte Ferenczi Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Nem sérült meg senki. A szerelvényt először áramtalanítani kellett, de a tüzet már sikerült eloltani.

Az MTI helyszínről származó információja szerint a közeli Egis gyógyszergyár tűzoltói is segítik az oltást. Ők azt mondták, hogy a büfékocsi felső burkolata, illetve szigetelése, valamint vezetékei égtek. Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese közölte: a csehországi Brno városából a Keleti pályaudvarra tartó Petrov Eurocity vonatról van szó. Valószínűleg egy zárlatos kapcsolószekrény okozta a tüzet, tette hozzá.