Judit
3 °C
7 °C

Meglógott az óvodából két kiscsoportos

2013.04.22. 14:36

Két battonyai óvodás napközben távozott az ovijából, egyikük hazajutott, a másik gyermekre, egy 3 éves kislányra a járókelők vigyáztak, míg kiérkeztek érte a rendőrök - számol be a Beol.hu. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség miatt. Vizsgálják, hogy a gyermekek milyen körülmények között tudták felügyelet nélkül elhagyni az intézményt.

A battonyai rendőrőrsére szerda délben érkezett bejelentés, hogy Battonyán egy 3 éves gyermek egyedül van az utcán. Az egyenruhások a bejelentő által említett Hunyadi utcába indultak, ahol a rendőrök kiérkezéséig vigyáztak a kislányra. Miután visszavitték az óvodába a gyereket, kiderült, hogy egy 3 éves kisfiúval együtt indult el, aki időközben hazaért. A szülei hívták fel az óvodát azzal, hogy gyermekük otthon van.

Azért szeretnék, ha ráirányítanák a figyelmet a történtekre, hogy az odafigyelés fokozódjék az óvodában - ezekkel szavakkal kereste meg a Beolt a battonyai óvodából felügyelet nélkül távozott egyik gyermek hozzátartozója.

A román általános iskola és óvoda igazgatója, Olteanu Júlia elmondta, az óvoda kollektívája sajnálja a történteket. A két érintett család bizalma töretlen az intézmény iránt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?