Bajnai 30 százalékos rezsicsökkentést ígért

2013.04.25. 20:27

„Én 30 százalékkal csökkenteném és 10 ezer munkahelyet teremtenék lakáshőszigeteléssel” – ezt írta Bajnai Gordon a Fidesz rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtő ívére. Az Együtt 2014 rendezvényére Gyulára érkező Bajnaihoz a fideszes aktivisták „miniszterelnök úr” megszólítással fordultak, és kérték, hogy támogassa ő is a rezsicsökkentést.

A hvg.hu-nak Rácz Krisztina, a politikai szövetség sajtófőnöke azt mondta: a városban pár méterre volt egymástól a Fidesz aláírásgyűjtő és az Együtt 2014 tagtoborzó standja. Mint ismert, a Fidesz és az Együtt 2014 korábban vívott szópárbajt a rezsicsökkentés miatt.

Az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért stábja csütörtökön érkezett Gyulára, ahol Bajnai délután fél ötkor meglátogatta az egyik helyi pálinkafőző céget majd hat órától lakossági fórumot tartott Szabó Tímea és Juhász Péter társaságában az egyik helyi szállodában.

Nemcsak Bajnai látogatott Békésbe az ellenzéki politikusok közül csütörtökön. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Békéscsabán és dél-békési településeken járt. Gyurcsány a megyeszékhelyen egyszerre adott vért és interjút.