Külföldön ünnepli szülinapját Orbán

2013.04.27. 11:20
Orbán Viktor szeretné elkerülni a zajos, látványos ünneplést az 50. születésnapján, ezért családjával együtt külföldre utazik.

Mint nemrégiben megírtuk, a budapesti Belvárosi Plébánia templomban május 31-én hálaadó szentmisét tartanak Orbán Viktor 50. születésnapja alkalmából.

Valószínűleg erre is utalhat a kormányfőnek az a Blikknek adott nyilatkozata, miszerint "arra törekszem, nehogy itthon legyek. 50 évesnek lenni ugyanis nem érdem, hanem állapot. Szeretném elkerülni azokat a pillanatokat, amiket túlzásnak lehet tekinteni. Elkerülném a zajos, látványos ünneplést, úgyhogy a feleségemmel abban maradtunk, elmegyünk az országból azon a hétvégén".

Orbán Viktor az Index kérdésére már április közepén úgy reagált a hálaadó szentmisére, hogy nem tud róla és "az ilyesmivel jobb megvárni az ember temetését. Semmilyen születésnapi bulit nem tartok, a feleségem megígérte, hogy meglepetés-party sem lesz".

A bulvárlapnak Orbán elmondta, hogy egyelőre még nem tudja hova utaznak, "lehet, hogy csak Bécsig, de lehet, hogy a Tátráig, de az is lehet, hogy Kolozsvárig. Úgy tervezzük, hogy magunk leszünk a gyerekekkel."