Otthagyta Baloghot a megvert élettárs

2013.05.01. 22:37
Otthon lábadozik Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, fülöpházi polgármester élettársa, mármint Solton, és nem a tanyán, ahol a vak komondor riogatja a részegeket.

A Blikk információi szerint gyermekei ápolják a megvert nőt, és nem a fideszes honatya, aki végtelenül cinikus kijelentésével vonult be a köztudatba a héten. Balog úgyanis azt állította, élettársát nem ő verte meg, hanem átesett az udvaron alvó, vak komondoron. A Központi Nyomozó Főügyészséget ez nem nagyon hatotta meg, és vizsgálatot indított a feltételezett bántalmazás ügyében. Az biztos, hogy S. Terézia orra eltört, s egyes hírek szerint koponyaalapi sérülése is lehet.

Egy korábbi, az RTL Klubnak adott interjúban Balogh volt felesége elmondta: férje rendszeresen, változatos indokokkal bántotta. Volt hogy hónapokig nem nyúlt hozzá, aztán napi szinten verte. A verés néha egy-két pofont jelentett, de többször megrúgta vagy fellökte a férfi. A volt feleség elmesélte, hogy egy disznóvágáson a gázpörkölőt fordította felé. A veréseknek szerinte soha nem volt oka, ő mindent megtett, hogy ne is legyen.

A volt feleség szerint Balogh soha nem próbálta megmagyarázni miért bántotta. A bántalmazásra több konkrét példát is említett. Egy alkalommal zsírkeverő kanállal verte úgy össze, hogy az első csapásra beszakadt a feje, a következőre a kézfeje tört el, a harmadikra pedig a térde ment szét. Ekkor arra kényszerítette Balogh, hogy az orvosnak mondja azt, hogy a vetőgépről esett le. Egy másik alkalommal pedig egy 25 literes alumínium tejeskannával verte véresre a férfi. Elmondása szerint akkor négykézláb mászott el a szomszédig, ahol ápolták. Egyetlen orvosi látlelete is ekkor készült.

Az asszony elmondta, volt férje két alkalommal szexuálisan is bántalmazta, de erről nem beszélt részletesen. Elmondása szerint ő figyelmeztette Balogh új választottját többször is, hogy a képviselő milyen ember, de a nő hazugsággal vádolta. A volt feleség szerint Balogh legutóbbi nyilatkozataiból egy szó sem igaz, és korábban többször is lehetett látni jelenlegi feleségét monoklival, törött orral a faluban.

Az élettárs most a volt feleséghez hasonlóan a menekülés mellett döntött.