Háromezerért kéjelgett a tini és az asszony

2013.05.25. 10:17 Módosítva: 2013.05.25. 11:21
Gyorsított bírói eljárásban 24 óra közérdekű munkától 20 nap elzárásig sújtotta a bíróság azt a négy nőt, akik május 20-án és május 22-én árulták bájaikat Győrben.

Tetten értek a járőrök egy 17 éves tinédzsert és egy 28 éves asszonyt az 1-es főút bekötőútján, amint épp szexuális szolgáltatásaikat kínálták – írja a police.hu. A tarifát, háromezer forintot a helyszínen lefoglalták.

A rendőrök őrizetbe vették őket, a bíróság május 22-én, gyorsított eljárásban a fiatalkorút két nap, B. Lilla Larisszát  tíz nap elzárással sújtotta. A büntetésként kiszabott elzárás végrehajtására a nőt győri büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A 28 éves asszonnyal szemben az elmúlt két évben 25-ször intézkedtek a rendőrök tiltott kéjelgés miatt. Alkalmi partnerét 25 000 forintra bírságolták a rendőrök.

Ugyancsak gyorsított eljárásban állt bíróság elé az a 22 éves asszony, aki Győr védett övezetében kínálkozott szexuális együttlétre az esti órákban. H. Julianna Teréziát alkalmi kuncsaftjával érték tetten a győri járőrök. A tiltott kéjelgőt a győri járásbíróság 24 óra közérdekű munkára kötelezte.

Húsz nap elzárást kapott tiltott kéjelgésért Sz. Renáta is, aki ugyancsak a város védett övezetében folytatott prostitúciós tevékenységet. Szexuális szolgáltatást követően vonták ellenőrzés alá a rendőrök. Az alkalmi szexért kapott húsz eurót lefoglalták, német partnere ötvenezer forint pénzbírságot kapott.