Kettészakadt egy kamion az M0-áson

2013.06.14. 20:36

Kettészakadt egy kamion az M0-ás autóút Dabashoz közeli szakaszán, miután egy leállósávon veszteglő autót kikerülve, egy másik kamionnak rohant, értesült a Havaria Press. Egy harmadik vontató a két másik kamionnak ütközött, az egyik jármű olajteknője szétrepedt, az autóút motorolajban úszik.

Pénteken kora este történt a balesetsorozat az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 21-es kilométerénél. Egy kamionos, aki feltehetően a leállósávon közlekedett, egy lerobbant, a leállósávon veszteglő személyautó miatt rántotta félre a kormányt: járművével a mellette haladó kamionnak ütközött, majd egy harmadik teherautó is beléjük rohant.

A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik kamion vezetőfülkéje leszakadt az ütközéstől. A vontató olajteknője szétrepedt, az autóút vastagon olajban úszik. A baleset a szigetszentmiklósi lehajtó utáni szakaszon történt, ezért az addig eljutott autósok már nem tudnak letérni az autóútról, a forgalom áll. Az autóút M5-ös felé vezető oldalán áll a forgalom, a karambolozott kamionok a külső sávot elfoglalják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport