16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0

Bezárták a Jobbik „kényszerirodáit"

2013.07.10. 13:47

Kordonokkal kerítették el szerda reggelre a Képviselői Irodaház aulájának azon területét, ahol június vége óta a Jobbik által nyitott "kényszerirodák" működtek, mondta szerdai sajtótájékoztatóján Balla Gergő, az ellenzéki párt képviselője. Az ellenzéki frakció június 26-án nyitott az irodaház bejáratánál "kényszerirodákat", mivel Kövér László házelnök egy héttel korábban letiltotta a képviselőcsoport valamennyi szakértőjének és alkalmazottjának belépőkártyáját a földtörvény szavazása alatti obstrukció miatt.

A képviselők eddig úgy dolgoztak az irodaház aulájában, hogy a politikusok ültek a korlát belső, asszisztenseik, szakértőik és vendégeik pedig a külső oldalán. Szerda reggelre azonban a korlátot kihúzható kordonokkal kerítették el. A jobbikos politikusok így a Képviselői Irodaház bejáratán kívül, a lépcső tetején, a szabadban kezdték meg a munkát szerda reggel.

Mobil wc-t telepít a Jobbik a Fehér Házhoz


Balla Gergő szerint Kövér László házelnöknek valóban van joga a jobbikos szakértők és alkalmazottak kitiltására, de az országgyűlési törvény erre legfeljebb két hetet ad, ami múlt pénteken lejárt. A Jobbik éppen ezért reméli, hogy mihamarabb a normális keretek között folytathatják a munkájukat , tette hozzá Balla.  • Hírek
  • Hírek