Halottnak nézték, letakarták, de lábra kelt

2013.08.02. 06:31

Morbid történetet osztott meg egy férfi a Blikk-kel. Az 53 éves Gyula azt állítja, hogy két hete kórházban volt, ahol az orvos halottnak hitte. „Az egyik este rosszul lettem, és a nővér riasztotta az ügyeletes orvost. Éreztem, hogy egyre vacakabbul vagyok, de még magamnál voltam, amikor a doktornő megjött. Két ujját a nyaki ütőeremhez szorította” – mesélte a férfi, aki szerint ezután az orvos kijelentette, hogy meghalt.

Az orvos elrohant, egy másik sürgős esethez hívták. A nővérek kitolták azt a két beteget, akik még rajtam kívül voltak a szobában, majd rám terítettek egy kék nejlont. Annyit hallottam még, ahogy a doki azt mondja az akkor már magába roskadt édesanyámnak, hogy fésülködjön meg – emlékezett vissza a halottnak hitt Gyula.

A történet egyik gyenge pontja, hogy a férfi a Blikktől azt kérte, hogy a lap ne nevezze meg sem a várost, sem a kórházat, ahol az eset történt, mert „nem szeretne nagy feneket keríteni az ügynek”. Kérdés, hogy akkor miért mesélt minderről az újságnak. A Blikk azonban tudja, melyik kórházban felüdt Gyula, mert azt írták, hogy az intézmény egyelőre nem adott tájékoztatást a fiaskóról. Ám azt megtudták, hogy az élő férfit halottnak néző orvos már nem dolgozik az intézményben, igaz, nem emiatt az ügy miatt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport