Pisztollyal hadonászott, lepofozta az exnőt

2013.08.19. 09:49 Módosítva: 2013.08.19. 10:08

Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítja a rendőrség azt a 33 éves férfit, aki az utcán légpisztollyal fenyegetőzött és volt barátnőjét bántalmazta, írja a police.hu. A rendőrség ügyeletére 2013. augusztus 18-án kora reggel érkezett a bejelentés, hogy Sopronban fegyverrel fenyegetőzik egy férfi az utcán. A kiérkező járőrök a földön fekve találtak egy fiatal nőt, akit a mentők kórházba szállítottak.

A helyszínen tartózkodó 32 éves férfi elmondta, egy soproni szórakozóhelyen ismerkedett meg a 27 éves lánnyal és záróra után autóval vitte haza. A kocsiban beszélgettek, mikor megjelent a lány volt barátja és fegyverrel fenyegetőzve kérdőre vonta őket. A volt élettársak között kialakult vita során a 33 éves férfi a nőt arcul ütötte, majd gépkocsijával elhajtott.

A rendőrök 2013. augusztus 18-án délelőtt soproni albérletében elfogták a garázda férfit, aki tettét beismerte. A házkutatás során a bűncselekmény elkövetésekor használt légpisztolyt, valamint egy légpuskát foglaltak le. A Soproni Rendőrkapitányság M. Péter János ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság büntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.