A tüntetők ellen vetették be az MTVA-logókat?

2013.08.22. 17:57

Az MTVA milliós költségvetéssel megtervezett rozsdásodó, szigetelőszalaggal összekötött arculati elemei hevernek az állami cég Kunigunda úti székházától nem messze – ezt már a Comment blogon megírtuk a járókelő.hu nyomán, de azóta van fejlemény. Nagy Navarro Balázs, az MTVA székháza előtt már több mint másfél éve tüntető Tiszta Kezek mozgalom alapítója (volt szakszervezeti vezető) azt gyanítja, hogy a kidobott logókkal az ő tüntetésüket akarja az állami cég akadályozni.

„Nem csak kihajították, és nem ezek kerültek sokba, azért tették oda, hogy ne lehessen ott tüntetni... bírósági felülvizsgálat után ott is tüntettünk januárban... amúgy ehhez is közterület-használati engedély kellett volna nekik. A valódi logók november óta a B épület mellett, néhány hete pedig a két bezárt ! bejárat előtt vannak" – írta a Facebookon Nagy Navarro.

Szerinte nemcsak a logókkal emeltek falat az MTVA épülete és a tüntetők között, hanem a február óta kiásott gödrökkel és az épület előtt álló, lejárt műszakijú MTVA-MTV gépkocsikkal is. „Az MTVA kunigundai épületét tavaly november óta gyalog csak a gépkocsibejárókon lehet megközelíteni ... amúgy néhány hete megint építési terület a bejáratok környéke" – írta Nagy Navarro, aki – bármilyen hihetetlen is – társaival még mindig ott demonstrál.