Ittas volt a nő, hat fiatal sérült meg

2013.09.01. 09:20 Módosítva: 2013.09.01. 14:19

Súlyos baleset történt Üllés határában - közölte a police.hu. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi gyorsan ment Szeged felől Üllés irányába vasárnap hajnalban. A jármű sofőrje Üllésnél egy kettős kanyarban előzni kezdett, de elvesztette az irányítást. Az autó a menetirány szerinti bal oldalon egy kibetonozott vízelvezető árokba csapódott és a feje tetején állt meg.

Egy ember kirepült, többen beszorultak a kocsiba. Utóbbiakat a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A balesetben összesen hat fiatal sérült meg, őket a mentők kórházba vitték. A helyszíni vizsgálatok alapján a járművet vezető fiatal nő alkoholt fogyasztott.

A delmagyar.hu információi szerint a felismerhetetlenségig összetört autót az a bordányi N. Zsófia vezette, akinek családja nemrég Bordányban szénmonoxid-mérgezést szenvedett, édesanyja pedig meghalt. A lap úgy tudja, a lány nemrég édesapját is elveszítette, aki betegségben hunyt el. Egy huszonéves üllési focista is ült az autóban, B. Tamás, ő repült ki, másik két focista társa a sérültek között van. Helyiek azt mesélték, a társaság a bordányi Ezeregy éjszaka diszkóból ment hazafelé.

Itt csak a baj van

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 65 személyi sérüléses balesetnél helyszíneltek. Egy halálos kimenetelű balesetben egy személy halt meg, 24 baleset súlyos, 40 könnyű sérüléssel végződött. A rendőrök összesen 200 embert fogtak el, 270-et előállítottak, biztonsági intézkedés 80-szor történt. Összesítve tiltott határátlépés miatt 43 embert fogtak el a rendőrök, valamint még négy személlyel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. (forrás: police.hu)

Templomnak ütközött

Szintén hajnalban történt egy baleset Romonya belterületén a Béke utcában, ahol egy autós a Petőfi utcai kereszteződésnél balra sodródott és letért az útról, és egy kerítést átszakítva a templomnak ütközött. Az autóban hárman ültek, ketten a helyszínen meghaltak, egy fő megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Szalagkorlátnak ütközött

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M6-os autópályán Bóly település közelében vasárnap hajnalban, a balesetnek egy súlyos és két könnyebb sérültje van - közölte a Mecsek Autópálya Üzemeltető Zrt. az MTI-vel. A mentés idejére több mint egy órára lezárták az érintett pályaszakaszt, a közlekedés azóta már újra elindult. A szakemberek jelenleg a szalagkorlátot javítják, erre az időre a belső sávot lezárták a forgalom elől.

Baleset az M7-esen is

Személyautó és egy almaszállító kamion ütközött az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Siófok-Sóstónál vasárnap reggel, a balestben egy nő súlyosan megsérült - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A nő a órházba szállítás után meghalt. Az autóban négyen ültek, a vezető a saját lábán kiszállt a kocsiból, a mellette ülő nő beszorult, a hátsó ülésen ketten ültek, egy felnőtt és egy kisgyermek. A vezető melletti utast - miután kiszabadították - súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították a kaposvári kórházba. A hátsó ülésen utazó kisgyermeket a siófoki kórházba szállította a mentő. A baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére fél nyolctól félpályás forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalom a belső sávban haladhat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport