Kiugrott a gimi ablakán egy pécsi diák

2013.10.15. 17:23

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a fiút, aki kiugrott a Babits Gimnázium ablakán Pécsett – írja a bama.hu.

A portál szerint egy diákok közötti konfliktus miatt kísérelt meg öngyilkosságot a fiú, állítólag úgy kezdődött, hogy egy kakaóscsigát nyomott a fiú arcába egy iskolatársa. Összeverekedtek, a fiú az igazgatói irodában is járt, ahol sajtóértesülések szerint intőt vagy figyelmeztetést kapott.

Később a mosdóba ment ki az egyik tanóra vége előtt néhány perccel, és fél egy körül a vécé ablakából ugrott ki a mélybe. Az épület utca felőli oldalán diákok vették észre a mozdulatlan testet, ők értesítették a mentőket.

A pecsma.hu úgy tudja, hogy verekedés, illetve egy igazgatói intő előzte meg az öngyilkossági kísérletet.

A pecsistop.hu szerint a fiú kilencedikes volt, csigolya- és nyílt lábtörést szenvedett. A mentők nyakmerevítővel is rögzítették a fejét a kórházba szállítás előtt.

A pecsma.hu kapcsolódó cikke alatt név nélküli kommentelők szerint a verekedésben „kapott egy jókorát, majd még egy intőt is″ a fiú, egy másik bejegyzés szerint búcsúlevelet is hagyott hátra. Ezeket az információkat hivatalos forrásból egyelőre nem erősítették meg.

A baranya megyei rendőrség az Index megkeresésére elmondta: a rendelkezésre álló adatok alapján sem bűncselekményre, sem szabálysértésre utaló körülmény nem merült fel. Részletekre vonatkozó kérdéseinkre nem adtak bővebb felvilágosítást.

Az ügyről megpróbáltuk az iskolát is megkérdezni, a telefont a tanítás vége után már csak a portás kezelte, aki nem volt az iskolában az eset idején.

A gimnázium Facebook-oldalán az esetről nem találtunk felvilágosítást, a legfrissebb képeket két hete töltötték fel a szecskaavatóról.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport