Talán partra juthatott az eltűnt szörfös

2013.10.24. 22:43

A mentők és a rendőrök ma sem jártak sikerrel a kereséssel, mivel sem a szörfözés közben eltűnt Gilicze Lászlót, sem pedig a szörfjét nem találták meg. Ezért úgy gondolják, hogy valahogy a partra jutott.

Elsodródhatott, de rutinos szörfös

László neoprén ruhában szörfözött, nem volt nála semmilyen helymeghatározást könnyítő eszköz. Csak a partról 500 méterre lehetett szörfözni, de a szokatlan déli szél miatt távolabb kerülhetett ennél az egyébként kifejezetten gyakorlott szörfös.

"Nagyon kell vigyázni arra, hogy az ember ne sodródjon el. Ami probléma lehetett, hogy túlságosan eltávolodott" – nyilatkozta a TV2 Tényeknek a szövetség vezetője.

Ha valaki látja, látta, vagy tud valamit az eltűntről, akkor értesítse jelenleg is Zamárdi-felsőn tartózkódó feleségét a gajdacsandrea@hotmail.com mailcímen, illetve a 06-30-475-45-05-ös vagy a 06-70-314-84-23-es telefonszámon.

Barátja elmondta, hogy "Lacival több éve együtt szörfözök a nagy szelekben is, kiválóan úszik, így értetlenül állunk a dolog előtt és nagyon aggódunk.

Ha valaki csak a felszerelését találná meg (zöld, sárga, fehér színes vitorla + szürke deszka) arról is értesítenek minket mert Laci is a közelben lehet. A deszkája egyedi készítésű, de a vitorlája North Sails Ice 4.5m2, 2011-s évjárat."