2024. június 21. 15:00
Szlovákia 1
Ukrajna 2
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország 1
Ausztria 3
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00 ÉLŐ
Hollandia 0
Franciaország 0

Felszívódott a gyilkossággal vádolt exfocista

2013.11.13. 06:37

A kaposvári Annuska néni meggyilkolásával gyanúsított Gy. Tibort, az egykori futballistát, de a bíróság nemrég felmentette. A vádlott ekkor azt ígérte az áldozat fiának (akivel egyébként baráti kapcsolatot ápolt), hogy hamarosan együtt látogatják meg édesanyja sírját.

Az áldozat fia, Werner Gyula azonban a Blikknek most azt mondta, Gy. Tibor az ítélethirdetés óta felszívódott. Nem az én dolgom lenne, hogy felhívjam, és követeljem, hogy tartsa be az ígéretét – mesélte a lapnak Werner, akit még mindig kételyek gyötörnek, hiszen nem tudja, ki végezhetett imádott édesanyjával.

Gy. Tibort - aki albérlőként élt a meggyilkolt asszony lakásában - azért mentették fel, mert a bíró szerint a nyomozók nagyot bakiztak, és nem rögzítették alaposan a perdöntő bizonyítékokat.

Bár Gy. Tibor mindvégig tagadta, hogy ő ölte volna meg az idős asszonyt, a cipőjén megtalálták Annuska néni vérét, a körme alatt azonosították szállásadója DNS-ét, az elkövetéshez használt késen pedig saját DNS-ét, mindez semmit sem ért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport