Piroska
-2 °C
5 °C

Az ablakon szórták ki a drogot

2013.11.16. 18:08 Módosítva: 2013-11-16 18:43:45

A BRFK VIII. kerületi kapitánysága büntetőeljárást indított új pszichoaktív anyaggal való kereskedés miatt három budapesti férfi és egy nő ellen.

A VIII. kerületi nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségét kérték egy a Diószeghy Sámuel utcában történő elfogáshoz. A gyanú szerint egy harmadik emeleti lakásban élők kábítószerrel kereskednek. A rajtaütésre november 15-én hajnalban került sor. Ezen a videón látszik, ahogy flexet használnak a rendkívül mocskos lakásba bejutáshoz:

A rendőrök elfogták az ingatlanban tartózkodó 46 éves R. Istvánt és R. Istvánnét, a 27 éves V. Attilát és az 54 éves V. Ferencet. A négy gyanúsított a rendőri intézkedés alatt úgy próbált megszabadulni a lakásban tartott kábítószer egy részétől, hogy azokat kidobálták a lakás ablakán, de lebuktak. Az alábbi, "Kábszer 8ker" fedőnevű videón látszik a kidobott drog:

A házkutatás során egy rejtekhelyen kábítószergyanús anyagot találtak. A drog mellett mobiltelefont és nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak a nyomozók.

  • Találd meg álmaid budapesti lakását az Otthontérképen!
  • Több ezer eladó lakás közül válogathatsz a térképről.
  • Válogass a szebbnél szebb kiadó budapesti lakások közül