Pszichológus vizsgálja, hazudik-e a megerőszakolt NAV-os

2013.11.20. 06:07

A rendőrségi eljárásban pszichológusnak kell kiderítenie, igazat mond-e az az adóellenőr, aki azt állítja, egy kollégája, a 60 éves Sz. József megerőszakolta, amikor felcsalta a lakására - írja a Blikk.

Az eset nagy port vert fel, a férfi a nyomozóknak elismerte a szexet, de az erőszakot nem. Ő azt állítja, a nő beleegyezésével történt az aktus. Saját verzióját azzal próbálta bizonyítani, hogy részletesen elmesélte, korábban már lefeküdt a nővel, és az aktus akkor közös beleegyezéssel történt.

Az asszony elismeri ezt, hiszen feljelentésében említést tett egy siófoki, közösen eltöltött hétvégéről, de mint elmondta, ezután a férfi tudtára adta, hogy nem akar vele közelebbi kapcsolatot létesíteni, és kérte, hagyja békén - írja a Blikk. Ennek ellenére Sz. József többször megjelent a nő miskolci otthonánál, és figyelte őt. Telefonon is zaklatta, végül addig könyörgött, míg a nő el nem ment a lakására, hogy segítsen a férfinak néhány lakberendezési tanáccsal.

A lap megkereste a nő ügyvédjét, dr. ­Lichy Józsefet, de nem akart részleteket elárulni a folyamatban lévő ügyről. "Azt azonban elmondhatom, hogy ügyfelemet nagyon megrázta a dolog, és természetesen minden olyan kérésnek áll elébe, ami elősegíti az ügy felderítését" – mondta az ügyvéd.

A Blikk rendészeti forrástól azt is megtudta, hogy Sz. József ­igazságügyi orvos szakértői vizsgálatát is elrendelték, és azt sem zárták ki, hogy hazugságvizsgálót is használnak majd.